HomeStiefgezin.com
Handen

Referenties

 

Pieter en Jantje de Vries, Roden

"Oppashuys Mamaloe is de beste plek voor je kindje als jullie er even niet zijn. Marion is een lieve ervaren gastouder die veel ervaring in de kinderopvang heeft.
Ze straalt ruen wij
st en vrolijkheid uit wat volgens mij erg goed is voor de kinderen. Ook wordt er veel met de kinderen ondernomen, bv wandelen, buiten spelen maar ook leren ze spelenderwijs allerlei activiteiten van Marion. Onze dochter (die eerst 2 jaar naar een kdv is geweest) vond het geweldig bij Marion. Ook zagen wij positieve veranderingen bij onze dochter mbt eten met dank aan Marion. Onze dochter gaat nu naar school...Kortom een gezellig kleinschalig en ervaren adres voor baby's en peuters!" 

 Bert en Marjan Klip, Roden

"Onze zoon Daniël was het eerste oppaskindje van Marion sinds de start van Oppashuys Mamaloe dus dat voelt wel heel speciaal! Onze intake verliep heel erg vertrouwd en we konden Marion alles vragen. Van beide kanten klikte het en dat is erg belangrijk als je opvang voor je kind zoekt. Mijn man Bert en ik mochten alles vragen en kregen een rondleiding door het hele Oppashuys. Alles is aanwezig en het Oppashuys is zeer kindvriendelijk. Marion werkt met babyfoons met camera dus ze heeft altijd zicht op de kinderen. Dit geeft ons een vertrouwd gevoel. We vinden het erg fijn dat Marion professioneel is in haar vak. Ze heeft alle papieren en die hebben we ook mogen inzien. Marion is in ons gezin erg belangrijk geworden. Ze heeft ons al een paar keer uit de brand geholpen als we extra opvang nodig hadden en plotseling weg moesten. Ze is erg flexibel en dat is voor mijn man Bert, die in de horeca werkt, erg prettig. Ook Marion's dochter Iris is heel lief voor mijn zoon. We zien veel positieve veranderingen bij Daniël. Hij leert veel bij Marion en ook Iris speelt regelmatig met hem. Er wordt ook veel gewandeld. Wij hebben een oppasboekje en daar schrijft Marion altijd alles in. Heerlijk om te lezen wat Daniël allemaal doet en ontdekt. Ook leuk voor later! Marion is een supermens en houdt erg veel van kinderen, dat zie je in alle opzichten!
Een aanrader voor vaders en moeders!

Marion, heel erg bedankt, we zijn erg blij met je en Daniël ook!"


Krista Hoving, Roden

"Mijn dochter heeft van het begin af aan een klik gehad met Marion, hoe moeilijk ze het ook heeft gehad op het kdv. Als Marion aan het werk was, was het gelijk goed.
Marion straalt rust en duidelijkheid uit. Mijn dochter wist waar ze aan toe was bij Marion en hierdoor kon ze met haar lezen en schrijven. Marion laat kinderen in hun waarde. Dit is erg belangrijk bij kinderen. Hierdoor ontstaat er een chemie die mij als ouder een veilig en vertrouwd gevoel heeft gegeven zodat ik mijn dochter met een fijn gevoel achter kon laten.

Marion is ook een eerlijk iemand. Als er dingen in de ontwikkeling zijn die haar opvallen, dan zal ze deze benoemen. Marion drukt geen stempel op een kind, maar overlegt met de ouders hoe zij erover denken. Dit vind ik erg fijn. Hoe eerder je iets signaleert bij een kind des te beter kun je er als omgeving op in spelen. Je helpt hier uiteindelijk altijd jezelf en je kind mee. Kortom een topvrouw waar je je kind met een gerust hart achter kan laten!"


Monique van de Kamp, Roden

"Mijn dochter heeft een handicap en heeft veel extra begeleiding nodig. In Marion hebben wij de PGB-oppas gevonden waarnaar wij al tijden op zoek waren. Extra tijd en persoonlijke aandacht voor onze dochter in een huiselijke sfeer. Marion houdt enorm van kids en weet ze op een leuke speelse manier uit te lokken om zich te ontwikkelen. Marion heeft ervaring met het werken met kinderen die een handicap hebben. Dat hebben we gemerkt aan onze dochter!! Niet alleen wij hebben in Marion gevonden wat wij zochten voor onze dochter, maar onze dochter ook!  Mijn dochter maakt nu geen gebruik meer van de opvang maar heeft het bij Marion uitstekend naar haar zin gehad!"


Frances Otten - gastouder 'de Kleine Muis', Assen

"Marion is een hele lieve en betrouwbare meid die erg van kinderen houdt. Bij Marion kunnen kinderen zichzelf zijn en worden ze vol liefde opgevangen, Ze heeft veel ervaring en is al jaren werkzaam in de kinderopvangbranche. Ze heeft een ontzettende professionele houding en is op vele vlakken deskundig. Kortom, de beste opvang die een ouder zich kan wensen voor zijn kindje." 

 

Inloggen