HomeStiefgezin.com
Handen

Wie is Mamaloe

Ik ben Marion Kassenberg (1970). Oorspronkelijk kom ik uit Almelo maar ik woon al weer elf jaar in het mooie dorp Roden. Ik ben moeder van twee vlinderkindjes die helaas niet bij ons mochten blijven en ik heb een lieve zorgzame dochter, Iris, van zeventien jaar. Iris geniet ontzettend van alle oppaskindjes die het Oppashuys bezoeken. Onze laatste huisgenootjes zijn Mila en Lizzy, onze lieve poezen. Ook ben ik pleegouder. Dat betekent dat er soms een pleegkind bij ons woont voor enkele weken tot maanden. 

Iris wordt steeds zelfstandiger maar ik vind het zorgen voor kleine kinderen geweldig! In mijn huis en hart is plaats genoeg dus heb ik per 1 september 2010 Oppashuys Mamaloe geopend. Ik vind het erg leuk om als zelfstandig ondernemer van het Oppashuys mijn eigen invulling te kunnen geven aan de dagelijkse opvang van de kinderen.

Doordat de opvang plaatsvindt in mijn eigen huis, draaien de gastkinderen mee in mijn gezin. Ik zie dit als grote meerwaarde voor ons dagelijks leven en ik vind het belangrijk om kinderen een gezellige en warme opvangplek te bieden.
Oppashuys Mamaloe moet voor kinderen een echt 'thuis' zijn...

Ik heb in 1995 mijn H.B.O. opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening afgerond en ben dertien jaar werkzaam geweest op medische kleuterdagverblijven, in de kinderpsychiatrie en in de
gehandicaptenzorg.
Ik ben hoofdleidster geweest op een zaterdagopvang voor zeer moeilijk lerende kinderen en heb daarnaast veel kinderen en ouders in de thuissituatie begeleid.
Ook heb ik op een regulier kinderdagverblijf gewerkt.
Naast mijn werk als gastouder ben ik Opvoedcoach en begeleid ik ouders met opvoedproblemen in de thuissituatie.

En sinds januari 2015 ben ik ook werkzaam als consulent voor Gastouderland Groningen. 

U ziet het, alles draait om kinderen!

Met mijn jarenlange werkervaring heb ik een goede basis gelegd om uw kind met alle liefde en pedagogisch inzicht te kunnen opvangen. 

                            


 

 

Inloggen